Pages

posted

Tuesday, December 6, 2011

Rahsia simbol muda-mudi

Assalamu'alaikum w.b.t..

da lame ta post mende baru nie...
haha... ramai muda-mudi sekarang bile snap gambar je wt simbol gue tangan...
macam2 laah...
ad yang anggap mende tu nampak style... hot~ cute?
ceyt... mungkin mereka tak tau ape maksud simbol yang deme dok buat tu...

mari kita lihat satu persatu...


ini simbol aaa... ramai orang cakap ini simbol keamanan...

tapi jika kita terbalikkan arah tangan kita seperti gambar di sebelah kiri... ianya satu penghinaan... aww~
tapi jika tanda V ini diletak diantara hidung diantara dua jari...



itu isyarat faraj!!!!!!! nyot nyot nyot~

selain itu...
ad gak orang yang wt simbol mcm ni....


kononnya nampak rock gitu...
padahal...






ini merupakan simbol yang digunakan oleh pemuja syaitan sejak zaman dahulu kala lagi...
dan mereka2 diatas ni adalah illuminatti...


antara yang lain...





sapa tak kenal illuminatti yang famous ni.. haha...
ad gak yang sebok na buat simbol mcmni...
ni simbol 666 same gak memuja syaitan...
tak tau ape motif deme dok buat simbol ni...
cute?
mentadak ang..


nah!!!!
mesti rase hebat nak mampos buat simbol ni kan...
haha...
sebenarnya asalnya ia adalah simbol yang baik...
tapi ia dah menjadi simbol organ sex lantas menjadi satu cacian pada zaman sekarang...
jadi tak baik utk menggunakannya utk zaman sekarang...
tapi...

rosak2...
haiya...

cukuplah dulu sampai disini...
banyak lagi sebenarnya... tapi...
nanti terpost muke kome segan lak...
haha...
jadi...
berhati-hati semasa snap gambar...
atau anda akan memalukan diri anda sendiri...

nyot nyot nyot
wassalam~

No comments:

Post a Comment

Blogger Widgets